LED scherm huren in elk gewenst formaat

Een videoscherm zorgt voor ultieme beleving tijdens ieder evenement!

Onze hoge kwaliteit LED schermen zijn perfect voor het uitzenden van (live) TV beelden tijdens onder andere voetbalwedstrijden of koninginnedag, maar ook voor het projecteren van reclameboodschappen of sponsorlogo's. LED schermen creëren dus niet alleen een hoge attentiewaarde voor het publiek, maar ook voor  bedrijven en sponsoren. Zie het al voor je?

Organiseer je binnenkort een evenement en ben je opzoek naar LED schermen voor de perfecte beleving? Informeer dan vrijblijvend naar onze verrassende huuraanbiedingen.

Lees hieronder meer over | LED Toepassingen | LED Trailers | Indoor LED of Outdoor LED 

LED wall @ entre deux Maastricht
LED wall @ entre deux Maastricht

Wat is er mogelijk met LED?

Je kan heel wat doen met LED: LED walls, LED videoschermen, digitale reclamemasten, reclamezuilen met bewegende lichtreclame ... of wat dacht je van Augmented Reality. Het is allemaal mogelijk!

Elk type LED heeft zijn specifieke doelgroep. Het kan worden toegepast voor commerciële doeleinden zoals dynamische reclamezuilen, informatieschermen of digitale reclamemasten voor snelwegreclame of winkelcentra, of tijdelijk als groot videoscherm tijdens evenementen.

Modulaire LED schermen zorgen voor een grote flexibiliteit 

De modulaire LED walls zijn flexibel inzetbaar voor tijdelijke evenementen en beurzen. 

De voordelen zijn:

  • eenvoudig in (bijna) elke vorm en afmeting te gebruiken;
  • compact modulaire eenheden;
  • AV Point beschikt over een permanente grote voorraad LED schermen ongeacht het gewenste formaat;      
  • Oplossingen beschikbaar voor indoor en outdoor.
Curved LED schermen

De nieuwe generatie LED screens zijn transparant, buigbaar en lichtgewicht. De transparante LED geeft een ruimtelijk karakter en geeft architectonisch een enorme vrijheid en is een inspiratiebron voor iedere kunstenaar. Het is bovendien uitermate geschikt voor vaste installatie aan gevels, reclamemasten of billboards.

LED vloer

Een LED dansvloer, LED licht plafond of LED wand panelen zijn voorbeelden van video Matrix. Video matrix is een LED concept waarbij de leds geïntegreerd zijn in de LED modules achter een krasvaste plaat. Deze kan rechtop tegen een wand of vlak op de vloer geplaatst worden.

LED wall
LED wall
LED vloer
LED vloer

LED trailers

Onze trailers zijn zeer snel inzetbaar en heel flexibel. We hebben ze in verschillende formaten, waardoor we altijd de passende grootte voor jouw evenement vinden. 

Indoor of outdoor - het maakt ons niet uit

Waar je ook wilt opvallen, of dat nu binnen of buiten is. LED is altijd een mogelijkheid. 

LED Trailer
LED Trailer
Indoor LED op kantoor
Indoor LED op kantoor
Indoor LED @ JFR 2017
Indoor LED @ JFR 2017
Outdoor LED @ Roermond City Swim
Outdoor LED @ Roermond City Swim