Afkijkmonitor of giant video wall? 

Het spectrum van beeldschermen is tegenwoordig enorm groot. Van een kleine afkijkmonitor voor on-stage of backstage toepassingen, via flatscreens voor beurs- of productpresentatie, tot mega vidiowalls, waarbij tientallen scherm een groot beeld vormen.

Laat u adviseren door onze ervaren specialisten over welke toepassing voor uw situatie het best geschikt is.

beeldschermen, avpoint, verhuur, beurzen
Gebruik slimme beeldschermen tijdens Celgene beurs, Barcelona
'the power of touch'

Stop niet bij het louter weergeven van beelden, maar ga voor interactiviteit. Combineer touch-technologie met engagig content en je zorgt voor belevingen die nog lang zullen nazinderen bij jouw publiek. 

Combineer je plenaire presentaties met break-out sessies? Super! Voeg er een 'collaboration' laag aan toe en zorg dat jouw publiek met een waardevolle en memorabele experience naar huis gaan. 

Samenwerken, Microsoft Surface Hub, beeldscherm, touch, slim
Microsoft Surface Hub
Projecteren op elk gewenst formaat

Beamers zijn er in vele soorten en formaten. Dit geldt ook voor projectieschermen. De vraag welke projector en welk formaat scherm voor u het meest geschikt is is afhankelijk van de toepassing en de locatie.

Wat wilt u gaan projecteren? Statische teksten vanuit Powerpoint bijvoorbeeld of hoogwaardige CAD tekeningen of misschien videobeelden? Hoe groot is de groep toeschouwers en hoe zijn de lichtomstandigheden in de ruimte?

Als AV specialist is AV Point merkonafhankelijk. wij leveren A-merken van topfabrikanten. Beamers, projectieschermen en HD projecties.

AV Point is jouw audiovisueel specialist. We adviseren je graag in het maken van de juiste keuze die op jou van toepassing is en altijd aansluit op jouw budget.  

Projectie op water
Projectie op water
Projectie mapping laat jouw content tot leven komen

"Projectie mapping, ook bekend als video mapping of ‘spatial augmented reality’, is een projectietechniek dat gebruikt wordt om objecten, in vaak de meest vreemde vormen, om te toveren tot projectieoppervlakken voor al dan niet bewegende content."

Hiervoor gebruik je een juiste mix van projectoren, software en content. Zo creëer je de mooiste projecties:

  • statische objecten doen bewegen;
  • 360-graden projecties;
  • sferische projecties;
  • dome-projectie.

Wij bij AV Point maken hiervoor gebruik van twee softwarepaketten: WATCHOUT en VIOSO WINGS. Deze staan ons toe om content op een atypische manier tot leven te doen komen.

180 graden projectie @ tentoonstelling Toon Hermans
180 graden projectie @ tentoonstelling Toon Hermans