Home >> Oplossingen >> Hotels

Uw vergaderfaciliteiten geheel up to date?

Welke vergadertrends zijn er op audiovisueel gebied?

AV Point is gespecialiseerd in klantgerichte oplossingen voor de Hotel & Leisure branche.

Mondiaal vergaderen

De zakelijke gasten in een hotel of conferentiecentrum kiezen vaak bewust voor meetings op externe locaties. Ze willen graag geïnspireerd worden, zowel onderling als door hun omgeving. Weg van hun vaste werkplek, maar liefst wel direct in contact met de rest van de wereld. Zeker als het gaat om internationale organisaties is het van belang dat de vergaderlocatie geen beperking vormt voor mondiaal overleg met andere locaties.

Videoconferencing voorziet in deze behoefte en maakt het mogelijk om tegelijktijd waar ook ter wereld met meerdere locaties gezamelijk overleg te voeren. Via internet wordt een hoogwaardige beeld- en geluidsverbinding tot stand gebracht waarbij meerder gebruikers elkaar ontmoeten en desgewenst online gegevens kunnen uitwisselen (people + content). 

Afhankelijk van de toepassing en de behoefte zijn er verschillende gebruikersvarianten. Zo zijn er huur, koop, lease en huurkoop mogelijkheden (informeer vrijblijvend naar de voorwaarden).

Beheer en onderhoud

Het klinkt misschien overbodig, maar als u in een videoconferentie- systeem investeert, zorg dan eveneens voor een goed onderhoudscontract. Zo weet u zeker dat de software altijd up to date is. Vergaderen via videoconferentie dient immers 24/7 beschikbaar te zijn. U opereert immers in een internationale markt net als uw gasten.  

Inhouse communicatie voor hotels en conferentiecentra

Narrowcasting (ook wel Digital Signage genoemd) wordt o.a. als informatiesysteem gebruikt in hotels en vergadercentra. Uw gasten op een professionel wijze welkom heten en informeren over geplande meetings en overige zaken terwijl uw personeel zich volledig kan richten op de reserveringen en banqueting. 

Een aantal referenties van ons op het gebied van TIC Narrowcasting.

Zie ook: 

Nieuwe bose geluidsinstallatie voor Awardwinning Hotel >>

Nieuwe spreekgestoeltes voor vergaderruimtes van Hotels >>

Unilever marketing congress in Hotel >>