Home >> Verhuur >> Draadloos Stem Systeem

Stemsysteem Turning Point

Stem kastjes huren, stemkastjes huren, stem systeem huren, interactief stemsysteem huren, stemkastjes huren, stemkastjes verhuur, verhuur stemkastjes, verhuur interactieve stemkastjes, stemkastjes huren,

Alle stemmen gelden!

Aandacht en betrokkenheid
Met de stemkastjes van TurningPoint verandert een gewone PowerPoint-presentatie in een krachtige interactieve bijeenkomst met de volledige aandacht van het aanwezige publiek. 

Zo eenvoudig werkt het
Leg uw vragen of enquete aan de hand van een PowerPoint-presentatie voor aan de aanwezigen in de zaal tijdens de bijeenkomst. Het publiek kan middels interactieve stemkastjes zelf direct antwoorden selecteren. Alle antwoorden worden via een PC geselecteerd voor verwerking.

Deelname in evaluatie
Via het TurningPoint stemsysteem krijgt u onmiddellijk feedback tijdens de presentatie. Dit betekent dat u op elk moment tijdens uw presentatie direct kunt meten en evaluren. Alle informatie van de deelnemers kan direct worden geselecteerd en verwerkt binnen de juiste doelgroep. Ze krijgt u onmiddelijk een duidelijke beeld van al uw (vraag)stellingen.

Stemkastjes huren of kopen? 
Het kan bij ons allebei. Wij leveren, intstalleren en bedienen desgewenst uw interactieve presentie tijdens uw bijeenkomst. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvraag verhuur of meer informatie van deze compacte turnpoint stemkastjes>>

Meer informatie over koop van draadloze stem systemen>>