Home >> Verhuur >> Projectie

Projecteren op elk gewenst formaat

Barco projectoren in de verhuur. Barco en Folsom een goede combinatie voor live presentaties. Grootbeeld projectie huren, huren groot beeld projectie, grote projectie huren, huren groot beelformaat,

Beamers / Projectoren huren

Beamers zijn er in vele soorten en formaten. Dit geldt ook voor projectieschermen. De vraag welke beamer en welk formaat scherm voor u het meest geschikt is is afhankelijk van de toepassing en de locatie. Wat wilt u gaan projecteren? Statische teksten vanuit Powerpoint bijvoorbeeld of hoogwaardige CAD tekeningen of misschien alleen videobeelden. Hoe groot is de groep toeschouwers en hoe zijn de lichtomstandigheden in de ruimte.

Als AV specialist is AV Point merkonafhankelijk. wij leveren A - merken van topfabrikanten op dit gebied. Beamers, projectieschermen en HD projectie.

AV Point is uw audiovisueel specialist. We adviseren u graag in het maken van de juiste keuze die op u van toepassing is en altijd aansluit op uw budget. Of het nu gaat om het huren, kopen of lease. Er is altijd een vorm en formaat dat bij u past!

Foto: Heineken Music Hall (ultra widescreen)