Home >> Verhuur >> LED boarding

LED boarding digitale boarding als verdienmodel

Adverteren op 8mm HD LED Voetbalboarding

8mm HD LED digitale boarding is een van de meest innovatieve en commercieel interessante vormen van adverteren. Wekelijks bereikt u de ruim 2,5 tot 3 miljoen TV kijkers van Studio Sport  of  Eredivisie Live, maar ook op de regionale televisiezenders en onder de tienduizenden supporters in het stadion bouwt u aan uw naamsbekendheid. 

Door de lage opmaakkosten en de flexibiliteit in opmaak sluit de advertentie altijd aan op de actualiteit van uw boodschap. Doordat de advertentie dynamisch is en de LED boarding over een zeer hoge lichtopbrengst beschikt, creëert dit een enorme attentiewaarde! De advertentie kan desgewenst tot kort voor de wedstrijd nog worden aangepast. 

U kunt bij ons dus niet alleen terrecht voor professioneel advies, installatie en onderhoud van digitale boarding, maar ook voor de opmaak van de dynamische content bent u bij ons het juiste en creatieve adres.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel hard - en software, maar ook content creation is AV Point in staat om een totaalconcept te bieden als het gaat om alle mogelijke toepassingen van LED boarding, LED walls en LED sreens

Op onze LED screen overzichtpagina vind u de mogelijkheden op het gebied van alle LED screens.