Home >> Verhuur >> Ledwall

Ledwall Led-walls zijn het krachtige medium voor uw communicatie

ledwall verhuur, ledscherm verhuur, videoscherm verhuur, ledcurtains verhuur, led-curtains verhuur, vehuur van ledcurtains, indoor ledcurtains huren, indoor ledwall huren,

Ledwalls

Ledwall resolutie

Hoe hoger de Ledwall resolutie, hoe kleiner de Pitch. Een Pitch 16 heeft een hogere resolutie dan een Pitch 20mm. Waarom is dat?
Pitch 16mm wil zeggen dat de pixels 16mm uit elkaar zitten. Hierdoor heeft een een ledwall per vierkante meter 20% meer led pixels in de hoogte en 20% meer led pixels in de breedte. Als je dit vermenigvuldigd is de resolutie 56% hoger. Dat betekent een scherper beeld.

Ledwall Pixel met standaard LED

Welk type led pixel heeft een ledwall?  Een full colour LED display heeft minimaal 3 kleuren nodig om wit te malen. Rood, groen en blauw. De outdoor led wall is meestal met 3, 4 of 5 leds per pixel. Pitch 10 en 12 mm hebben mestal 3 LEDs( R,G,B ) . Pitch 16 en 20mm bestaan meestal uit 4 LEDs (2xRood, 1xGroen, 1xBlauw). Voor Pitch 25mm maakt onder andere Mitsubishi LED gebruik van 5 LEDs.

Ledwall Pixel met SMD LED

Kenmerk van een Ledwall met SMD LED is dat deze kleiner is. In het geval van een full colour ledwall zitten er 3 kleuren in 1 smd led. Hierdoor kunnen de smd leds dichter bij elkaar geplaatst worden. Met een smd led kunnen dus meer leds per vierkante meter geplaatst worden en de resolutie wordt hoger.

Ledwall voor video

Ledwall wordt in de meeste toepassingen gebruikt als outdoor video scherm zoals op evenementen. Veel voorkomende resoluties zijn hierin; pitch 6mm(virtueel), 10mm, 12mm, 16mm,20mm,25mm en 40mm. Beurzen en conferenties wordt veelal een indoor led video scherm gebruikt. Voorkomende led resoluties hierin zijn 3mm, 4mm, 6mm, 8mm en 10mm.

Ledwall als decoratie

Ledwall als decoratie wordt voornamelijk bij pop concerten, tv studio's en als sfeer element bij uiteenlopende evenementen gebruikt. De resolutie is veelal pitch 20mm, 25,mm en 40mm. De ledwalls kunnen voor indoor maar ook voor outdoor gebuikt worden. Dit is afhankelijk van of het kabinet waterbestendig is en of de helderheid van de leds hoog genoeg is om in felle zon te gebruiken.

                                                             

Heeft U nog een toepassing voor deze site, stuur ons even een mail>> 

Ledwall cabinets

Verschillende type ledwall cabinets ofwel ledwall behuizingen zijn mogelijk.

  • Ledwall voor bij sport evenementen is voorzien van een rubbere stootrand die klappen van de bal of de sporter dempen tegen de ledwall dempen
  • Ledwall met een verzwaard frame wordt gebruikt als de ledwall opgehangen wordt in een constructie of bijvoorbeeld een dak. AV Point heeft deze ledwall met rigging in de verhuur, zodat je de ledwall kan neerzetten of ophangen. Deze cabinets worden in Nederland en België vaak toegepast in staal of aluminium.
  • Ledwall met front acces wordt gebruikt als de ledwall tegen een gevel aan geplaatst wordt en er geen ruimte is aan de achterkant om het paneel te onderhouden. Met een hydrolische constructie klapt het scherm dan van de voorkant open en kan het scherm onderhouden worden.
  • Ledwall in lamellen uitgevoerd. Dit zijn geen cabinets maar dunne lamellen. Je kunt dan door de ledwall heen kijken. Het voordeel is dat het gewicht slechts 20% is van een metalen cabinet.

Ledwall als scherm of reclamemast voor vaste installatie (koop)

Ledwalls zijn een milieuvriendelijk en duurzame investering. Een ledwall gaat met goed onderhoud 10-15 jaar mee, verbruikt weinig stroom en  heeft een hoge attentiewaarde. Vandaar dat ledwalls het marketing instrument bij uitstek zijn om uw (commerciële) boodschap over te brengen aan een groot publiek. Door nauwe samenwerking met de fabrikant heeft AV Point als importeur de mogelijkheid om uw ledwall in speciale afmetingen en vormen op maat maken, als vast scherm of als reclamemast bijvoorbeeld.

Ledwall voor tijdelijk gebruik (huur)

Huur van een Ledwall is bij AV Point extra aantrekkelijk vanwege de hoge resolutie, flexibel in afmetingen, ruime voorraad van 250m2 en flexibele verhuur periodes van 1 dag tot enkele maanden. Hiermee loopt u geen risico en bent zeker van een goed onderhouden scherm.

Ledwall Interactive 

Dit filmpje kwam een oplettende bezoeker van onze webiste tegen op internet. Al je een ledwall koppelt met narrowcasting software van Navori bijvoorbeeld, kan je camera beelden omzetten in commando's. Een hoog gadget gehalte voor een nieuwbouw project zoals in een winkel centrum, museum of een openbaar gebouw.