Home >> Verhuur >> Videoconferencing

Ook genoeg van file? Huur een VTC systeem

Huur Polycom videoconferentie systeem nederland, videoconference systemen leveren, leverancier videoconferencing, beeld bellen op afstand, vergaderen op afstand, interactief vergaderen, overleg op afstand, HNW, Het Nieuwe Werken,

Videoconferentie is duurzaam

Reductie van CO2 en CO2 neutraal vergaderen zijn de doelstellingen van veel bedrijven dit jaar. De eenmalige investering van de videoconferencing apparatuur is eenmalig en daarna wordt flink gespaard op reizen per vliegtuig en auto. In sommige gevallen is huur van een videoconferentie systeem een perfecte oplossing.

Videoconferentie is betaalbaar

Als U een aantal mensen uren moet laten reizen om te vergaderen, is het huren van een videoconferentie systeem voor 1 of meerdere dagen al snel terug verdiend.

Mogelijkheden huur en lease van videoconferentie

Vraag bij ons vrijblijvend een verhuur of lease offerte om in onze videoconferentie ruimte te kunnen vergaderen of zelfs bij u op locatie kunnen wij een videoconference systeem plaatsen.

Merken

Wij maken gebruik van Tandberg, Polycom, Eyecatcher en Lifesize systemen.

Koop videoconferentie

Wordt een videoconferentie systeem meer dan 8-10x gehuurd per jaar, is het wellicht een optie over te gaan op koop of lease van videoconferentie. Meer informatie over aanschaf van videoconferentie systemen >>

Enkele referenties videoconferentie

Huur Glasvezel verbinding met videoconferentie op 6 locaties

Succesvolle installatie van videoconferentie in verschillende landen