Home >> Verkoop >> Digital signage >> TIC narrowcasting

TIC Narrowcasting Eenvoudig-Flexibel-Tijdbesparend

AV point is gekwalificeerd systeem integrator | Dit wil zeggen dat de software, hardware en content op de beelddrager op optimale wijze met elkaar verbonden worden. 

TIC Narrow Casting is hét medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep. Met elkaar verbonden schermen, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed zodat een maximaal visueel effect en impact kan worden bereikt.

U kunt met TiC op dynamische wijze o.a. advertenties, Flash, video, webpages met RSS-feed en/of een Tickertape en PowerPointTM presentaties vertonen. Op individuele of groepen van schermen, op de juiste plaats, de juiste tijd en voor het juiste publiek. U kunt uw doelgroep tot op persoonlijk niveau benaderen. TIC bied de mogelijkheid  om al uw systemen  afstand te beheren en monitoren.

Om ervoor te zorgen dat het systeem altijd up-to-date blijft, wordt TIC narrowcasting uitsluitend geleverd met een onderhoudscontract. Het eerste jaar zijn deze onderhoudskosten geheel gratis.

Referenties voor TIC narrowcasting bij AV Point zijn oa.;
- DSM Venlo (Narrowcasting manager, 2x player)
- CCOE Airbase Nato (Narrowcasting systeem met 1x Manager en 3x player)
- Waterschap Roer en Overmaas (Narrowcasting systeem manager en 2x player)
- Onderwijsstichting PPL Heerlen (1x manager en 2x player)|
- Sitech Industries (1x manager en 1x player)

Klik hier beneden op het scherm voor een aantal live voorbeelden van TIC Narrowcasting templates;