Home >> Verkoop >> Interactief stem systeem

Stemsysteem Te Koop maar ook bij ons te huur!

 Wat is een Interactive voting systeem (IVS)? 

Een Interactive Voting System biedt de mogelijkheid om een presentatie interactief te maken om uw gehoor meer in presentatie te betrekken.

Er is daardoor meer contact tussen de presentator en zijn luisteraars. De deelnemers aan een bijeenkomst kunnen reageren op de vragen die de presentator stelt en de presentator kan daarop reageren. Op deze manier ontstaat interactie tussen de spreker en zijn toehoorders. In plaats van passief te luisteren wordt het publiek een actieve deelnemer.

Een stemsysteem bestaan uit draadloze keypads (stemkastjes) met een ontvanger die draadloos communiceren. Identificatie van elke keypad via een nummer of via een chipcard is mogelijk. Tevens zijn er systemen waar je een naam, een groep of bijvoorbeeld geslacht en leeftijd kunt aangeven. De keypads sturen de informatie naar de ontvanger. Deze verzamelt de informatie en stuurt deze naar een computer. De software slaat de gegevens op en vertaald dit direct naar heldere diagrammen. Presentatie van de resultaten kan via de bekende apparatuur als projectoren, plasma's of vidiwalls.

Stemsystemen (stemkastjes) zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Groot formaat of in credit card formaat. Met LCD display of zonder. 
 
Hierbij een aantal stem systeem mogelijkheden;
Vraag naar onze referenties in Nederland en Belgie

Demo