Home >> Verkoop >> Ontruimingsinstallaties

Brand beveiliging ontruimingsinstallaties met gesproken woord

Bosch ontruimingsinstallaties leveren, installateur voor ontruiming, Ontruiming met gesproken woord, ontruiming gecertificeerd bedrijf,

Veiligheid met comfort

Het plaatsen van een gedegen omroep- of ontruimingsinstallatie vraagt altijd om een stuk maatwerk. Belangrijk daarbij is altijd de spreiding van geluid en de functionaliteit in de betreffende ruimte(s). Zo worden er voor achtergondmuziek andere eisen aan de geluidinstallatie gesteld dan bij een EVAC-gecertificeerde oplossing.

EVAC staat voor Evacuation Emergency Voice Alarm. ' Voice alarm'  kan een geluidsignaal zijn maar ook uitgevoerd worden in gesproken woord. Certificeringen zoals de IEC60849, BS5839 en de NEN2575 zijn normeringen voor brandveiligheid van gebouwen, betrouwbaarheid van de ontruimingsinstallaties en hebben hoge systeem- en kwaliteitseisen. Bij de certificering zijn de voorbereidingen van essentieel belang. Zo dient men zich te houden aan de projecteringsrichtlijnen.

AV Point is gecertificeerd specialist op het gebied ontruimingsinstallaties en heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen en beheren van zowel omroep - als brandmeldingsinstallaties in Nederland.

Ontruimingsinstallatie referenties Limburg

Een van de vele referenties in ontruimingsinstallatie in Limburg zijn de DSM fabrieken Sekisui 1 (gereed 2007) en 2 (gereed 2010) in Geleen. Deze zijn gekoppeld aan de Bosch EVAC controller. Deze alarm controller is gekoppeld aan de brand centrale oproep. 

Ontruimingsinstallatie merken overzicht

Welke merken ontruimingsinstallaties worden veel toegepast?
- Bosch PLENA (evt met gesproken woord) website Bosch klasse A ontruiming >>
- TOA ontruimingsinstallatie (website) >>
Bose Professional (website AMS-8 FeVac evacuatiesysteem) >>

Bosch Audio Nieuws

Bosch nieuwe Vari line Array >>

Bosch congres; nieuwe Bosch DCN vergadersystemen >>